La col brotonera protagonitza una degustació gastronòmica de productes de proximitat

Parmentier de patata, raviolis de carbassa, amanida, trinxat i hummus. Tot preparat amb col brotonera. Aquests han estat els plats que els restaurants Zurito, Ristol Viladecavalls i El Cel de les Oques han preparat per a la jornada gastronòmica que té com a protagonista aquest producte de proximitat.

La degustació s’ha celebrat al Mercat de la Independència, en el marc de les activitats impulsades per Terrassa Gastronòmica, la Fundació Miquel Agustí i la Fundació Privada Terrassenca Sant Galderic, amb l’objectiu de vincular la ciutat i la seva ciutadania amb els costums i tradicions gastronòmiques del territori.

La col brotonera és una varietat tradicional de col, que s’ha recuperat gràcies a la col·laboració dels agricultors de Terrassa, Ullastrell, Castellbisbal i Rubí.

Com a novetat, enguany s’ha publicat un calendari gastronòmic que recull les activitats gastronòmiques que es duran a terme durant tot l’any, així com els productes de temporada i els productes singulars de Terrassa Gastronòmica.