La comarca té 22 establiments i entitats acreditats com a punt d’informació turística

Amb la finalitat d’acompanyar els visitants i de complementar la seva experiència al territori, s’ha treballat amb entitats públiques i privades per crear una xarxa de Punts d’Informació Turística al Vallès Occidental.

Ja es compta amb 22 establiments acreditats com a punt d’informació turística i aquest estiu estan col·laborant en la difusió de les propostes per redescobrir el Vallès Occidental.

Des de fa uns anys, aquest programa gestionat al territori pel Consell Comarcal, facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, oriental i acompanyar el visitant durant la seva estada a la comarca.

La finalitat d’aquesta iniciativa és ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d’assessorament al visitant que molts dels establiments participants ja porten a terme.

La tasca realitzada pels establiments integrants a la xarxa permet oferir una experiència de qualitat al visitant que ve a gaudir de les propostes de turisme de proximitat al territori.

Pensant en aquest estiu i en els canvis d’hàbits turístics provocats per la COVID-19, des del Consell Comarcal s’ha treballat de manera exhaustiva en la difusió de propostes per a descobrir l’entorn natural, el patrimoni i la gastronomia del Vallès Occidental.

A Terrassa hi ha actives tres oficines. Són l’Oficina de Turisme de Terrassa i als hotels Don Cándido i Terrassa Park.