Ovelles3

La comèdia Ovelles arriba divendres a LaFACT Cultural

Finalment la comèdia Ovelles arriba aquest divendres a LaFACT Cultural després de cancel·lar la funció el passat mes de febrer per un cas de covid a la companyia. Biel Duran, Sara Espígul i Eduard Buch protagonitzen aquesta història de tres germans que reben una insòlita herència: 512 ovelles.

La comèdia, escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso, es va estrenar a la Sala Flyhard. Després va fer dues temporades al Poliorama. Actualment està de gira per Catalunya i properament farà temporada a Madrid. A Terrassa es podrà veure aquest 22 d’abril, a les 21 h.

Ovelles reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació marcada per una gran crisi econòmica que els va agafar en un important moment vital: al voltant dels 30. Una situació agreujada ara també per una pandèmia mundial amb unes conseqüències que, avui dia, encara són ben incertes.

L’obra parla de la decepció d’aquesta generació, de la seva permanent necessitat d’empoderar-se i reinventar-se, de tot allò que són capaços de sacrificar per canviar les seves vides, de les seves pors i de com afrontar-les. En un moment on la consciència ecològica va guanyant cada vegada més terreny, Ovelles també posa en evidència la nostra desconnexió amb el món rural. El que era alegria al principi acabarà sent un punt d’inflexió en les seves vides i posarà en risc la seva relació. Qui dels tres, doncs, renunciarà a tot el que té per cuidar el ramat?