La Comissió de les Rieres visita amb l’alcalde les obres d’emergència fetes a Les Arenes i del Palau

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat pel tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, la presidenta del Districte 2, Gracia García, i el president del Districte 7, Jordi Rueda, ha visitat aquest dijous al migdia les rieres de les Arenes i del Palau junt amb el veïnat representant de la Comissió de les Rieres de Terrassa, tal i com es va comprometre en la reunió que va tenir lloc el 13 de setembre. El grup ha comprovat de primera mà l’estat de les obres d’emergència realitzades i les que estan en execució a la riera de les Arenes per part de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), que té la titularitat de les rieres. Seguidament, s’han traslladat a la riera del Palau per visitar la zona on estan programades les properes actuacions.

Vega ha reiterat davant els membres de la Comissió de Rieres que està al costat dels veïns en les seves reclamacions, així com el seu compromís per seguir pressionant l’ACA i treballar plegats per donar a aquestes infraestructures el tracte i les inversions que es mereixen.

La Comissió Riera de les Arenes està formada per l’AV de les Arenes, la Grípia i Can Montllor, l’AV de Ca n’Anglada, l’AV de Sant Llorenç, l’AV de Sant Pere Nord, l’AV de Torre-sana, l’AV d’Egara, l’AV de Xuquer, l’AV de Montserrat, l’AV Can Parellada, l’AV de Les Fonts i la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT).