La Comissió de Rieres demana un “canvi en la forma de tractar les rieres” respecte l’anterior mandat

La Comissió de Rieres, integrada per una vintena d’entitats i associacions veïnals, ha mantingut la primera reunió amb la regidora de Rieres, Jenifer Ramirez. La Comissió ha demanat un “canvi en la forma de tractar las rieres respecte l’anterior mandat polític” amb l’objectiu principal de “renaturalitzar la riera de Les Arenes i recosir la riera del Palau”.

Per això, entre les demandes que fa la comissió, hi ha una partida als pressupostos del 2020 i anys consecutius del mandat. També, la creació d’una oficina tècnica formada per un equip pluridisciplinari, amb representació mixta, amb professionals tècnics de les entitats que més poden aportar a l’encaix del projecte i desenvolupar un pla director.

57è aniversari de les riuades del 62
D’altra banda, el proper 25 de setembre es commemorarà el 57è aniversari de les riuades del 62 amb una sèrie d’actes institucionals. A la plaça de la Immaculada, al barri d’Ègara, hi haurà una activitat participativa. Consistirà en omplir un arbre de targetes amb desitjos i records. També hi haurà una exposició amb fotos i projeccions.

Els actes centrals consistiran amb el parlament i reconeixement a la ‘Brigada de la Mort’ a càrrec de Josep Maria Pi; una ofrena floral amb música en directe i una foto des del pont d’Almeria.