La companyia de Fupar, Protagonistes Nosaltres, presenta el seu nou espectacle al Centre Cultural

Una comèdia que tracta sobre el desig i la passió per l’espectacle amb escenes musicals, coreografia i interpretació. Aquest és l’argument de l’espectacle “Oh lalà! C’est magnifique”, la darrera estrena de la companyia de teatre i música de Fupar, Protagonistes Nosaltres. S’ha representat aquest diumenge al migdia i sobre l’escenari del Centre Cultural.

L’espectacle va ser presentat al juny a la 4a edició de “L’Altre Festival”, que va tenir lloc a l’Hospitalet de Llobregat i, ara s’ha pogut veure també a Terrassa.

La companyia de Fupar té 44 anys de trajectòria i com a objectiu la inclusió de les persones amb discapacitat intel•lectual a través dels aspectes terapèutics que té el teatre, la dansa i la música. El grup ja compta amb més de 320 representacions a diferents escenaris de la geografia espanyola, andorrana i francesa.

En aquest darrer espectacle hi participen 13 persones vinculades a Fupar i 7 voluntàries del projecte. El preu de l’entrada era un donatiu i tot el recaptat s’ha destinat a la mateixa entitat.