Oberts Al Món Vol Recaptar Fons Amb L’obra Taxi A Càrrec De 34 Passes

La companyia de Teatre 34 Passes porta a l’Auditori el seu TAXI solidari

La companyia de Teatre 34 Passes presenta aquest dissabte a l’Auditori Municipal l’obra TAXI. Es tracta d’una actuació solidària per a diferents projectes de l’ONG Oberts al món. Durant la sessió es projectarà un vídeo i es farà un repàs a la recent visita de la companyia a les escoles del país centreamericà. També es parlarà dels projectes i d’altres programes i actuacions que s’han fet en els darrers anys amb l’ONG Oberts al món.

Taxi és una adaptació de la comèdia de Ray Cooney que ja s’ha representat amb èxit al Centre Parroquial de la Santa Creu i en el Cicle Escenes Locals. Dirigida per Kiku Andrés i Jordi Moreno tracta d’un taxista aparentment feliç, interpretat per José Luís Morales, casat i amb un dia tranquil que un incident fa que descobreixi la seva doble vida. Oberts al món neix a Terrassa el 2005 per treballar per a l’educació i formació d’infants i joves a Guatemala.

Centenars de persones han fet les seves aportacions per millorar la qualitat de vida i les oportunitats per a les zones rurals de Guatemala. Per la seva banda 34 passes també es va fundar el 2005 per promoure, escenificar i difondre el teatre en català arreu dels diferents territoris de parla catalana. Durant més de 15 anys han portat pels escenaris de Terrassa i Catalunya diversos muntatges tant per a un públic adult com familiar.