La companyia de teatre 34 Passes representa la seva tercera funció d’«El Conte de Nadal»

Aquest diumenge al vespre, la companyia de teatre 34 Passes ha representat la tercera funció de l’obra mundialment coneguda «El Conte de Nadal» de Charles Dickens.

La primera funció va ser el dia de Nadal i la segona per Sant Esteve. Com és ja costum, l’obra l’han representat a la Sala Xavi Sallent del Centre Parroquial Santa Creu. La companyia 34 Passes porta interpretant aquesta obra mestra del teatre des de l’any 2006, un any després que la companyia es va constituir com a associació.

«El Conte de Nadal» de Charles Dickens és una novel·la escrita l’any 1843 que, donat l’èxit immediat des de la seva publicació, ha esdevingut el motor d’innumerables interpretacions i adaptacions. De fet, l’adaptació de l’obra original que fa la companyia de teatre 34 Passes n’és potser, una de les més familiars, si més no aquí a Terrassa.

Sigui com sigui, ja és tradició que l’associació porti a l’escenari de la Sala Xavi Sallent del Centre Parroquial Santa Creu aquesta magnífica peça que acompanya aquests dies festius i nadalencs.