Foto Bianco

La companyia LaBú Teatre torna a Terrassa amb ‘Bianco’, un espectacle familiar poètic i visual

‘Bianco’, que va rebre el premi a millor espectacle en el Festival Internacional FITC 2017 de Bucarest, parla de l’acceptació als canvis, com ens modifiquen a la vida, com els gestionem i enfoquem de la millor manera possible.

Ho fa a través de la història d’una noia que viu en un vell hostal i que rep la visita inesperada d’un entranyable viatger. Una trobada especial que obrirà les portes i finestres dels nostres cors per acceptar la fi d’un record.

LaBú Teatre crea una narrativa visual que acompanya als espectadors de totes les edats a un estat de reflexió i llibertat per sentir, reviure, emocionar-se i perdre’s. Planteja escenes dramàtiques a través de quadres visuals per suggerir emocions a través de les imatges i deixar que l’espectador viatgi pels camins de la seva imaginació i visqui sensacions que van més enllà de l’intel·lecte.

Aquest espectacle familiar es podrà veure diumenge 29 de gener a les 17h al Teatre Alegria, està recomanat per a infants a partir de 6 anys. Té una durada de 50 minuts i un preu de 9 euros.