La comunitat educativa de Cultura Pràctica dissenya l’escola que estrenaran el 2020-2021

L’Escola Cultura Pràctica es traslladarà des del carrer Sant Pere a aquesta nau del carrer Sant Marian durant el curs 2020-2021. Tota la comunitat educativa: alumnes, famílies, professors i treballadors han iniciat aquesta setmana un procés participatiu per dissenyar el nou centre educatiu.

De fet, els més petits dibuixen com s’imaginen la nova escola i els alumnes de secundària podrien, fins i tot, fer prototips en 3D de com voldrien que fos el nou edifici.
Amb totes les idees aportades els arquitectes faran el projecte. Al juny es podria comptar amb un esborrany i al setembre es presentarien els plànols definitius del nou centre.

Des d’aquest curs l’Escola Cultura Pràctica està gestionada per una cooperativa de segon grau (formada per tres cooperatives sòcies: l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès, Suara i Abacus).

Creixen va adquirir Cultura Pràctica per assegurar la continuïtat del centre que passava uns moments econòmics complicats. Ara, amb el trasllat, volen oferir a les famílies un salt qualitatiu. Del mateix grup formen part l’Escola Goar de Viladecans i l’Escola Povill d’Olesa.

Creixen Educació aposta per una escola concertada però amb vocació de servei públic, laica, participativa i catalana. Les línies educatives passen per un bon coneixement d’una tercera llengua i ensenyar el sentit crític als seus alumnes.