La Diputació confirma que no hi haurà renovació de la concessió del restaurant La Mola

La Diputació de Barcelona ha confirmat en un comunicat aquest dijous a primera hora de la tarda que la concessió actual del restaurant La Mola és «improrrogable». Signada l’any 2018, finalitza el febrer de 2024 i les bases i contractes vigents impedeixen allargar-la.

Segons l’ens supramunicipal, s’estan estudiant diferents escenaris per tal de continuar amb el servei de restauració i que aquest s’ajusti a la normativa i a la Carta Europea de Turisme Sostenible.

La Diputació recalca que aquest estudi s’està fent des del màxim consens amb els ajuntaments i agents del territori a través del Consell Coordinador del Parc, òrgan que té previst reunir-se properament.

El mateix alcalde, Jordi Ballart, ha comentat a les xarxes que la voluntat de la ciutat és que no es perdi aquest equipament.

Per la seva part, els responsables del restaurant havien denunciat a través de les xarxes socials que la Diputació no tenia intenció de renovar-los el contracte. Nous Reptes S.L és l’empresa que té la concessió.

La Gemma Gimferrer, al capdavant de La Mola des de fa 57 anys, ha explicat a Canal Terrassa que quan van signar la darrera concessió ja posava que era no prorrogable. Llavors els van dir que no es preocupessin perquè trobarien la fórmula.

Al restaurant treballen 20 persones i dues estan empadronades al monestir.

 

La Mola