Jordi Cano 2

La continuïtat de Jordi López i Oliver Ballabriga, qüestió d’hores

Aquesta setmana el Terrassa FC agilitzarà el capítol de renovacions, baixes i fitxatges de cara a confeccionar la plantilla per a la propera temporada a la Segona RFEF.

S’espera que en les properes hores es faci oficial la continuïtat de Jordi López a la banqueta, a l’espera de tancar els darrers serrells del seu contracte. La direcció esportiva també està tancant més renovacions, nous reforços i comunicant més baixes als jugadors de l’actual plantilla.

Divendres es va donar a conèixer la primera renovació, la del defensa Víctor Morales, que s’afegeix a Ortega, Diego Garzón, Mamau i Akito, amb contracte en vigor tots ells, però no amb la continuïtat assegurada. També es va fer oficial la baixa del davanter Alberto Fernández i el fitxatge de Jordi Cano.

Jordi Cano 2

Jordi Cano és el primer reforç del Terrassa FC (Font imatge: Terrassa FC)

Ballabriga segueix

El CP San Cristóbal ja treballa també en la confecció de la plantilla per a la propera temporada a la Tercera RFEF, a l’espera de fer oficial la renovació d‘Oliver Ballabriga a la banqueta parroquial. En el sopar de final de temporada de divendres, el tècnic rubinenc va transmetre la seva il·lusió de continuar, tot i les importants ofertes que tenia sobre la taula.

Aquest dilluns Ballabriga es reunirà amb la junta directiva del San Cristóbal i es preveu que signi la renovació. Un cop assegurada la seva continuïtat, que es farà oficial ben aviat, es començarà a treballar en el capítol d’altes, baixes i renovacions del primer equip.