La Coordinadora de Cultura Popular anima a celebrar Sant Jordi des de casa

La Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa proposa per la Diada de Sant Jordi, fer un dibuix, un ball, una escultura o qualsevol expressió cultural, fent servir una rosa i acompanyar-la de qualsevol objecte relacionat amb els grups de cultura popular de la ciutat. Aquestes creacions es publicaran el mateix 23 d’abril amb el hastag #rosaconfitada.

Davant la situación excepcional que viu la ciutadania a causa de la pandèmia del Covid-19, la Coordinadora, i tal i com ja ve fent cada any amb la seva festa de la Culturassa, vol aportar a la societat el seu bé més preuat: la Cultura. Davant la impossibilitat de portar la cultura al carrer com es fa en un dia com Sant Jordi, l’entitat que agrupa uns quaranta grups de la ciutat, proposa celebrar-la als menjadors, finestres, terrasses i balcons de les cases.

I quina millor manera que mostrant a la xarxa totes aquelles creacions artístiques i culturals que es facin amb una rosa i un element de la cultura popular. La Coordinadora fa una crida a “animar la ciutat” amb aquesta activitat que representa un petit tast, d’una gran celebració de Sant Jordi que es farà més endavant.