La Coordinadora de Grups de Cultura Popular porta el seu calendari a l’Hospital de Terrassa

La Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa edita un calendari des de fa nou anys on es marquen tots els actes i festes que se celebren a la ciutat al llarg dels dotze mesos. El del 2021 porta per títol “Cultura confitada”.

Una delegació de la Coordinadora encapçalada pel seu President, Aniol Galí, han portat aquest matí de dijous a l’Hospital de Terrassa el calendari en reconeixement i homenatge als professionals sanitaris. L’acte ha comptat amb la presència de la Regidora de Salut i Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa, Sra. Mònica Polo així com la del director-gerent de Consorci Sanitari de Terrassa, Alfredo Garcia i del seu President, Jordi Labòria, que ha estat l’encarregat de recollir els calendaris de mans del president del l’entitat cultural terrassenca.

L’edició d’aquest any reproduiex instantànies del fotoperiodista Lluís Clotet, que ha volgut reflectir en cadascuna de les imatges el que han representat les festes de la cultura popular terrassenca els darrers anys i el que ha sigut enguany: uns espais sense pràcticament ningú. Tots els ingressos derivats de la venda del calendari aniran destinats a la Marató de TV3, dedicada a la investigació del Covid-19.