La Copa del Món Femenina d’hoquei arrenca amb una espectacular inauguració a la Seu d’Ègara

La Copa del Món FIH Femenina d’hoquei herba ha arrencat aquest dijous a Terrassa amb una espectacular posada en escena en la cerimònia inaugural que ha tingut lloc a la Seu d’Ègara. Els centenars d’assistents han pogut gaudir d’un espectacle de llums, sons i colors projectats en la façana d’aquest conjunt monumental, el qual ha exhibit tot l’adn egarenc.

Els grups de cultura popular de la ciutat no han faltat a la cita amb el més gran esdeveniment esportiu que acollirà Terrassa des de la celebració dels Jocs Olímpics del 92. Minyons, els Gegants Vells, Bastoners i el Drac de Terrassa han aportat el seu granet de sorra amb les seves actuacions.

[Font imatges: RFEH]

Inauguració Mundial hoquei Seu d'Ègara Minyons Inauguració Mundial hoquei Seu d'Ègara Gegants Inauguració Mundial hoquei Seu d'Ègara Bastoners Inauguració Mundial hoquei Seu d'Ègara Drac Terrassa

A continuació s’ha donat pas a un dels moments més aplaudits, quan l’artista Felipe Mejías ha dibuixat quadres de sorra amb els trets esportius i culturals identitaris de la ciutat, amb l’hoquei i el jazz com a principals protagonistes.

Inauguració Mundial hoquei Seu d'Ègara Felipe Mejías

La mascota del Mundial, Lyla, ha portat la copa de campiones fins a un escenari on han desfilat una integrant de cada selecció nacional que competeix a Terrassa. L’egarenca Sílvia Muñoz, exolímpica i ara metge de les RedSticks, ha representat Espanya.

Inauguració Mundial hoquei Seu d'Ègara LylaSeleccions Inauguració Mundial hoquei

En un missatge gravat i projectat, el president de la Federació Internacional d’Hoquei, Narinder Dhruv Batra, ha donat la benvinguda, així com les autoritats presents, que han animat a gaudir de l’esdeveniment.

Inauguració Mundial Seu d'Ègara president FIH

La cerimònia ha acabat amb un show mapping sobre la façana de la Seu d’Ègara. Aquest divendres arrenca el Mundial a l’Estadi Olímpic, amb el partit inaugural entre Espanya i Canadà a les 21.30h, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.