La Copa Vallès Occidental Oest neix per donar resposta a les necessitats dels clubs de 4a Catalana

Neix una nova competició de futbol. És la Copa Vallès Occidental Oest, en la qual competiran diferents clubs de la delegació que militen a la 4a Catalana. El campionat està promocionat per la Federació Catalana i l’Ajuntament de Terrassa.

La Copa, que es va presentar dimarts, tindrà un format d’eliminatòria. Arrencarà el proper 1 de juny i s’allargarà fins el dia 22, data fixada per a la final a l’Estadi Olímpic. L’objectiu no és un altre que donar visibilitat a la darrera categoria del futbol, que acostuma a ser la primera en finalitzar la competició de lliga regular.

Durant la presentació ja es va fer el sorteig dels aparellaments, amb tres derbis terrassencs, l’EF Bonaire “A” contra el Can Boada, l’Escola Pia davant l’EF Bonaire “B” i la UE Les Fonts amb la UD San Lorenzo. Les altres dues eliminatòries enfrontaran el Juventud 25 Septiembre de Rubí amb la UD Can Trias i la UE Rubí enfront la PB Sant Cugat.

Passaran a quarts de final els guanyadors de cada eliminatòria, així com els tres equips perdedors que hagin rebut menys targetes grogues, premiant així el fair play. La imatge de la competició inclou la pilota de la Federació Catalana de Futbol, vestida amb els colors que predominen en la bandera de cada municipi participant.