La coreògrafa Marta Colomé presenta la seva ‘Celebration’ als Amics

Aquest dissabte arriba als Amics de les Arts l’espectacle Celebration. Un ball parlat, de la coreògrafa Marta Colomé. Una celebració, com el seu nom indica, on poder compartir tot ballant amb el públic les vivències acumulades de l’autora i protagonista durant els seus 60 anys de carrera damunt els escenaris.

Un espectacle que inicialment Colomé planteja com un solo i que li permet parlar d’identitat, de maduresa i de transformació d’un cos amb el qual sempre ha treballat el moviment.

En paraules de l’autora, Celebration és: “M’agradaria reballar tot el què he ballat, vull explicar per on he passat, vull compartir amb el públic un trosset de la meva història, de les meves vivències”.

Nascuda a Barcelona, Marta Colomé desenvolupa la seva vida professional cap a l’ensenyament fins que entra en el món de l’espectacle de la mà de Carles Santos i de Comediants amb festivals arreu del món. És autora de les coreografies de gran format que es van veure a Barcelona 92, a l’Expo de Sevilla i la de Lisboa del 98.

I també ha coreografiat les propostes dels millors directors de l’escena catalana. Ara, en la seva maduresa escènica Colomé idea aquest espectacle per compartir amb el públic la seva trajectòria vital. I ho fa aquest dissabte a partir de les 20:15h, dins el cicle de teatre de petit format Fem Sala, als Amics de les Arts.