La COS denuncia que el protocol del servei de menjador no ha funcionat adequadament

A l’octubre 158 famílies no van pagar el servei de menjador i, per tant, els nens i nenes afectats no van rebre el servei. Davant d’aquesta situació l’Ajuntament ha explicat que, en aquests casos, s’estableix un protocol perquè aquells nens que no els passen a recollir puguin acabar menjant a l’escola.

Una de les mares afectades ha explicat el seu cas davant de l’Escola Roser Capdevila, on van hi ha hagut vuit casos similars més als de la seva filla. La Lorena Esteban, amb el suport de la Coordinadora Obrera Sindical, ha denunciat que no només estan en contra d’aquest protocol sinó que, a més, no s’ha aplicat com és degut.

Tant la Lorena com el sindicat es queixen que la gran quantitat d’impagaments de menjador del mes passat també és conseqüència d’una mala gestió de les beques.

La Coordinadora Obrera Sindical demana que es municipalitzi el servei de menjador, ja que consideren que l’empresa que els gestiona actualment, SERHS FOOD, obté beneficis de l’alimentació dels infants i mercantilitza els seus drets. Després d’aquest cas, expliquen que ja han parlat amb la síndica i regidors de l’Ajuntament i que preparen una recollida de signatures.