La creativitat del Festival Didó omple els espais escènics del Vapor Gran

Els titelles del Festival Didó han tornat a captivar l’atenció de grans i petits durant un cap de setmana ple de fantasia i creativitat. Per quart any consecutiu els espais del centre, amb especial focus al Vapor Gran, han acollit una àmplia oferta d’oci en clau cultural.

Els escenaris, tant interiors com exteriors, s’han omplert de tallers i espectacles de música i titelles, de la mà de diverses companyies. Des del divendres, el festival ha celebrat una vintena d’activitats i totes elles han comptat amb una gran resposta per part del públic. Només la pluja del dissabte va obligar a modificar lleugerament el programa, traslladant algunes funcions a espais coberts i obligant a suspendre únicament el taller de galetes musicals.

Des de l’organització ja pensen en la propera edició i es proposen, com a principal objectiu de futur, participar de manera transversal en els altres grans festivals de la ciutat. La quarta edició del Festival Didó conclou aquest proper dissabte amb la fira d’artesans titellaires i diverses actuacions a la Plaça Vella.