‘La Cultura al pati’ torna al local de Minyons amb un nou cicle d’actuacions

El pati de Minyons, al carrer del Teatre, torna a obrir les seves portes per acollir cinc actuacions dins el cicle «La Cultura al pati». Entre el divendres 21 de maig i els cinc divendres següents fins al 18 de juny, el pati de la Casa Jacint Bosch acollirà actuacions culturals de diferents disciplines i estils musicals, tant d’artistes emergents com de projectes més consolidats.

Entre les actuacions hi ha el Circ Pistolet el dia 4, la catalana formada als Estats Units, Meritxell Neddermann el dia 11, o La Mamba Sonora, un grup terrassenc que aplega components d’altres formacions de la ciutat, a més de NorthernCellos. I tot en un espai protegit i privilegiat amb un aforament per unes 80 persones.

D’altra banda, els Minyons han començat els assajos amb grups reduïts de vint persones i amb les mesures que marca el Procicat per a la cultura popular. Unes proves que s’aniran implementant a tots els membres de la colla. Una fórmula per reprendre l’activitat castellera, aturada des de fa 14 mesos.