La Culturassa 2022 omple la plaça Rector Homs de cultura tradicional catalana per a tots els públics

La plaça Rector Homs ha substituït el Parc de Sant Jordi com a escenari per la Culturassa 2022. Aquesta trobada de tradició popular catalana s’ha celebrat durant tot el dissabte davant de la Seu d’Ègara amb una important participació.

En l’edició d’enguany s’ha comptat amb un total de trenta-sis entitats culturals que han fet d’aquest dissabte fred i ventós un dia especial per a les famílies i la xarxa cultural de Terrassa que s’hi ha apropat.

L’inici de la jornada ha estat amb la cercavila que ha començat la seva marxa a dos quarts d’onze al Raval de Monserrat i que ha tingut com a parada final la plaça de les esglésies de Sant Pere on ja estava tot preparat per a la desfilada i les actuacions dels diferents grups d’entitats culturals de la ciutat.

Els convidats d’aquest any han estat els gegants bojos de Solsona, que també han participat de la cercavila.

Un dia especial per organitzadors i assistents que han pogut gaudir de balls, geganters, castells, correfocs, batucades. L’alta participació ha fet que aquest dissabte fos una festa en majúscules i en honor a la cultura egarenca catalana i de barri.

Després de les presentacions i actuacions de totes les agrupacions s’ha fet un dinar popular i la Culturassa 2022 ha posat punt i final amb un concert de rap a càrrec dels Hereus del Beat a dos quarts de nou del vespre.