La CUP aposta per l’economia social, cooperativa i solidària

Només el 0,2 per cent del total del pressupost municipal per aquest any que ve, es destina a promocionar l’economia social i solidària a la ciutat. A més, dins l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, només representa el 6 per cent de tot el pressupost, per a incentivar una economia social i cooperativa.

Segons la CUP, més enllà de proclames o de l’organització de fires, el què cal és un compromís més efectiu amb l’economia solidària. Per primera vegada la CUP s’implica en tres actes de la quarta edició de la Terrassa Cooperativa, un programa d’activitats sobre l’economia social que tindrà la fira d’entitats del pròxim dia 24 a la plaça Vella, l’acte central de la programació.

La CUP proposa fer un tast de vins de quilòmetre zero i apropar-nos a l’agroecologia, el pròxim dissabte al Mercat de la Independència. També recomanen la presentació de la col•lecció de llibres “Eines” el dia 17, sobre l’economia social i solidària, a la Societat Coral els Amics. I finalment organitzen una taula rodona a la BauHouse el dia 13, sobre el mapa terrassenc per consumir productes ecològics. Les activitats al voltant de Terrassa Cooperativa que es faran durant tot aquest mes, han arrencat aquest dilluns amb una sèrie de programes especials sobre cooperativisme a la Ràdio Municipal, i diversos tallers com el de memes que es fa aquesta tarda a la seu de Foment.