La CUP cedeix les seves entrades pel Festival de Jazz

La CUP Terrassa cedeix les entrades que l’Ajuntament envia a cada regidor per assistir a la gala inaugural del 38a edició del Festival de Jazz de Terrassa, que té lloc demà a la sala Nova Jazz Cava, amb el concert de Marina Tuset. Les anticapitalistes sortegen els passis, de fet, entre totes les persones que facin servir el hastag #CapPrivilegi a les xarxes socials. I és que, segons Marc Medina, “són un petit privilegi incompatible amb el nostre codi ètic i la nostra manera d’entendre la nostra tasca a l’Ajuntament”.

No és la primera vegada que els cupaires cedeixen aquest tipus d’entrades. Ja ho han fet en altres edicions del festival de Jazz, així com al festival de teatre TNT. Igualment, cada any renuncien a pujar a la balconada de Festa Major, tant per veure el pregó d’inici com la diada castellera. Aquest sorteig, de fet, ja ha esdevingut una tradició de la CUP i en torn d’un centenar de persones participa cada any de la iniciativa, tot utilitzant el hastag #PerFestaMajorElPobleALBalcó a les xarxes socials.

Aquesta voluntat de renunciar a entrades d’espectacles culturals respon a la voluntat de “fer política, no pas viure d’ella”. Per això, la CUP no vol imitar els pitjors comportaments de les persones que viuen de la política, ni tan sols en els petits detalls. Tant és així que ni el regidor de la CUP ni el personal tècnic fa ús d’aquest tipus de regals simbòlics que es reben al Grup Municipal.