La CUP confia ser decisiva per una majoria alternativa el 26M

Aquest diumenge al migdia, la CUP ha plantat cara a la tempesta en el seu acte central de campanya, de la mateixa manera que l’alcaldable Marc Medina assegura que ho fan en el dia a dia a la política. El candidat de la formació anticapitalista ha convidat els assistents a imaginar la Terrassa del 2030 com una ciutat feminista i sense racisme ni feixisme, afirmant que la CUP és l’únic partit que no opta a gestionar l’Ajuntament una mica millor sinó a canviar-ho tot. Davant la més que probable fragmentació de forces al pròxim consistori, Marc Medina confia que la CUP serà decisiva perquè l’alcaldia canviï de mans.

A banda de la número 2 de la candidatura, Maria Cardona, també han acompanyat als cupaires terrassencs el regidor de la CUP a Reus, Èdgar Fernàndez, i l’ex diputada Eulàlia Reguant.

Abans que la pluja i els trons fessin acte de presència, l’acte a la plaça del Vapor Ventalló havia arrencat amb la lectura d’un poema musicat per part de l’actriu terrassenca Rosa Cadafalch i el duet Betzuca, format per antigues integrants de La Carrau.