Cup Pista Gel

La CUP critica que la pista de gel suposa un malbaratament energètic

La Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa mostra el seu rebuig a la decisió presa pel govern local (Tot per Terrassa i ERC) d’instal·lar una  pista de gel a la plaça Nova, amb un cost de 56.000€. Segons la CUP, aquest fet mostra de forma flagrant una falta de compromís ambiental i social.

La formació alerta de la gran incongruència que suposa, tenint en compte l’actual crisi climàtica i social que patim. Considera que un govern compromès en el futur dels infants ha d’apostar per un model d’oci alternatiu que asseguri la sostenibilitat del planeta per a les futures generacions.

Des del partit destaquen que la mateixa empresa que ha obtingut la concessió (N-ICE Skating) lloga pistes ecològicament sostenibles, fetes de làmines lliscants, que tenen un menor cost energètic i d’aigua i un preu de muntatge molt més reduït. Davant d’aquest fet es pregunten com és que “el govern suposadament compromès amb el canvi climàtic i la revolució verda” no ha apostat per aquest model més sostenible.

Els cuparies veuen positivament que la pista de gel sigui sigui apte per a persones amb diversitat funcional i psíquica però ho consideren clarament insuficient. Per això, aposten per una diversificació i deslocalització de l’oci, que permeti a tots els infants de la ciutat gaudir d’activitats adaptades a les seves necessitats.

Cup Pista Gel