La Cup de Terrassa inicia la seva campanya per les eleccions al Congreso de los Diputados

Sota el lema “ingovernables”, i amb la intenció de “hackejar el règim del 78″ des de Madrid, el partit de Mireia Vehí assegura continuar mobilitzant-se i fent una crida a seguir mantenint el pols al carrer i a no normalitzar la repressió. L’organització remarca que aquestes no són unes eleccions normals i es fan ressó de l’expcionalitat política que vivim.

La força independentista ha engegat la seva campanya aquest divendres al matí però té previstos molts actes durant la setmana. El dilluns 4 de novembre hi haurà un dels actes centrals a Terrassa. L’acte será a les 19.30h a la Plaça Vella i comptarà amb la presència de la candidata número 3 al Congreso i ex-diputada Eulàlia Reguant. També l’acompanyaran l’ex-alcalde de Sabadell i portaveu de la Crida per Sabadell Maties Serracant i la diputada egarenca Maria Sirvent. Amés, durant la semana l’assamblea local ha organitzat diverses paradetes i activitats per difondre els objectius de la participació de la CUP de cara a aquestes eleccions.

La campanya finalitzarà el divendres i el diumenge es farà seguiment dels resultats electorals des de la seu local a la Carretera de Montcada número 155.