La CUP denuncia que l’Ajuntament incompleix els acords i propostes aprovats al Ple

La CUP denuncia que l’Ajuntament de Terrassa ha incomplert una desena de propostes cupaires aprovades en Ple o mesures pactades de manera verbal entre la CUP i l’Equip de Govern. En un comunicat els independentistes diuen que el consistori “incompleix sistemàticament tant propostes de la CUP com les del conjunt de grups polítics a l’oposició”. Per això, la CUP dóna el seu suport actiu a la mesura plantejada a la comissió de Transparència pel regidor Carlers Cabellero, d’ERC, per tal que l’Equip de Govern informi sobre el grau de compliment de totes les propostes aprovades al Ple.

“Sense dubte, és ètica i políticament inacceptable ignorar allò aprovat oficialment en sessió plenària”, esgrimeix la CUP. Encara més: per la CUP, “és una vulneració flagrant de la sobirania del Ple. Però és que, a més a més, el comportament de l’equip de Govern és fins i tot “il·lògic: No apliquen mesures transaccionades i pactades pel propi PSC. “

Pel que fa a les propostes de la CUP aprovades a Ple però incomplides, els antisistema detallen “treballar amb banca ètica, la distribució de copes menstruals, l’aplicació de la llei 24/2015, la franja de piscines nudistes tal com estava estipulat, els incentius fiscals a botigues que emprin bosses biodegradables, la votació d’un concert de Festa Major, el protocol contra les agressions per Festa Major, la Fira de Nadal d’Economia Social, l’acondicionament del refugi antiaeri i afavorir les parades cooperatives al Mercat de la Independència.