La CUP estrena nou local a la carretera de Montcada

La Candidatura d’Unitat Popular, la CUP de Terrassa estrena nou local a la carretera de Montcada. Aquest divendres, diferents intervencions de dirigents de l’agrupació local, com el regidor Marc Medina i de la Diputada terrassenca, Maria Sirvent, han servit per donar el tret de sortida a una nova etapa de la formació política a la ciutat.

L’aposta per un espai propi respon al creixement constant i sostingut des de la passada tardor del moviment de l’Esquerra Independentista, i de les noves necessitats de la formació com a punt de trobada de la militància. Segons la CUP, la militància necessita un espai més gran, permanent i estable per desenvolupar les seves tasques diàries amb cada vegada reunions sectorials més freqüents i les tradicionals assemblees participatives de presa de desicions.

L’acte també va comptar amb un àpat lleuger i algunes actuacions més festives. També va haver-hi una mostra d’intercanvi de llibres i revistes de pensament crític, tal i com el grup municipal de la CUP ha proposat per a una de les estanteries de la Biblioteca Central.