La CUP lamenta que es torni a privatitzar el servei de bus, descartant la municipalització

La CUP lamenta profundament la decisió de l’equip de govern de tornar a privatitzar el servei de bus, descartant així la municipalització.  Consideren que el nou equip de govern ha tirat la tovallola davant la primera dificultat, i l’insten a complir amb allò promès durant la campanya electoral.

La Formació anticapitalista  es mostra perplexaPel fet que l’executiu municipal segueixi insistint en el mateix camí de l’anterior govern del PSC. Un camí que conduirà,  diuen, a noves judicilitzacions de la concessió, en un sector com els transports, que es troba controlat per un poques grans empreses amb molt de poder  segons afirmen els cupaires.

 I és que a fa 6 anys que es va iniciar el procés per concessionar el servei de bus urbà. En aquest temps, hi hagut diverses adjudicacions, judicialitzacions del procés, noves licitacions, i pròrrogues i més pròrrogues. 

La nova concessió del servei hipotecarà el transport públic de Terrassa durant els propers 10 anys, en un moment especialment rellevant,on el transport públic és una peça clau en la nova mobilitat a la ciutat. En aquest sentit, la CUP considera que més enllà de grans eslògans com la “Revolució Verda” el que cal és fer una aposta clara per la mobilitat sostenible i això passa, inevitablement, per tenir la gestió directa del servei de bus urbà,  afirmen

Des de la CUP insisteixen, que la municipalització del servei és l’única forma de gestió que pot garantir unes bones condicions laborals, un bon servei públic i, alhora, que en permet un control i una fiscalització per part de la ciutadania.