La CUP mostra el seu suport al noi que va rebre insults homòfobs al Raval

La CUP ha mostrat el seu suport al noi que va rebre insults homòfobs al Raval de Montserrat dijous passat, un cop finalitzada la concentració veïnal de protesta per la nova taxa d’escombraries, un company va rebre crits i insults homòfobs.

La formació denuncia que amb les paraules “maricón de mierda” va ser escridassat per un grup que estava sota els porxos de l’Ajuntament, al costat dels regidors de Vox. La CUP denuncia que els regidors de la formació d’extrema dreta van aplaudir efusivament els insults.

El partit independentista afirma: “No és un fet aïllat. Darrerament, les agressions LGBTIfòbiques estan creixent amb la impunitat de la qual gaudeix l’extrema dreta feixista i homòfoba, amagada sota el paraigües de formacions polítiques intolerants. Cal parar els peus a aquells que volen imposar-nos la seva visió retrògrada i dictatorial del món, de les persones, de la vida o de la sexualitat”.

La formació afegeix: “Volem poder anar segures pel carrer, sense que ningú ens menyspreï ni per la nostra orientació o identitat sexual ni per com som, d’on venim o com ens relacionem. Plantem cara, defensem les companyes, acompanyem-les”.