La CUP proposa fer una consulta ciutadana per qüestionar la continuïtat del camp de golf

La CUP s’ha desplaçat fins al Real Club de Golf el Prat per denunciar el consum d’aigua d’aquest tipus d’infraestructures en un context d’excepcionalitat per sequera com el que estem vivint.

La formació alerta de la inviabilitat dels camps de golf en les zones mediterrànies en ple canvi climàtic. Explica que el de Terrassa consumeix 615.000 litres d’aigua setmanals, un 10% del total de la ciutat.

Tot i que estan obligats a utilitzar un 63% d’aigua regenerada i la resta prové de pous o de la xarxa, el partit considera que es podria destinar a altres usos més necessaris com industrials, neteja de carrers i serveis públics.

Per això, la CUP proposa fer una consulta entre la ciutadania de Terrassa per qüestionar la necessitat de mantenir aquestes instal·lacions.

La CUP també portarà una moció al Parlament per a que sigui obligatori l’ús del 100% d’aigua regenerada a tots els camps de golf de Catalunya, quan la situació ho permeti. També pretén la suspensió de qualsevol projecte urbanístic que impliqui un alt consum d’aigua.

Els cupaires també s’oposen a la construcció del polígon de Els Bellots i al Quart Cinturó.