La CUP reclama més seguretat en els passadissos de vianants

La CUP reclama més seguretat en els passadissos provisionals per a vianants que s’han fet en diferents carrers de la ciutat i que amb unes voreres més amples permeten una millor accessibilitat i mobilitat per a tots els ciutadans. Els independentistes proposen instal·lar pilones, ja siguin fixes o provisionals, en els trams pintats a l’asfalt perquè els vehicles no hi aparquin, encara que només sigui per un moment, tal i com passa al carrer Col·legi.

Els cupaires denuncien que el 70 per cent de l’espai públic està ocupat pels vehicles privats, mentre que pels vianants només queda el 30 per cent restant.

Tot i que celebren la bona voluntat de l’Ajuntament en l’aplicació de mesures més sostenibles per a la mobilitat, li reclamen més diligència alhora de protegir, per exemple, els camins escolars. A més, l’afluència de vehicles amb els motors encesos davant un espai lliure de fum és en sí mateix un fet contradictori. Per això reclamen una solució perquè els vehicles no invadeixin els itineraris destinats a vianants.