La CUP Terrassa denuncia l’auge de l’extrema dreta i tapa la placa franquista d’Alfonso Sala

Sota el lema “No passaran!” la CUP Terrassa ha publicat, al seu compte oficial de twitter, una piulada que anunciava la nova acció antifeixista del partit. Ha consistit en tapar una placa en memòria d’Alfonso Sala, polític i empresari franquista, ubicada al carrer Puignovell i davant la casa natal del que va arribar a ser Compte d’Egara. Segons la CUP es tracta d’una protesta per “acabar amb les simbologies franquistes de la ciutat” i repulsar l’auge de l’extrema dreta i el feixisme.

Per tapar la placa s’ha instal·lat un vinil d’honor “a les víctimes antifeixistes caigudes en defensa de la llibertat”. Per últim els cupaires han recordat que ells seguiran insistint i que no defalliran en la lluita contra l’extrema dreta.

la CUP Terrassa ha aprofitat el 12-O, dia de la Hispanitat, per a dur a terme aquesta acció, ja que consideren que “és una data que pretén legitimar el colonialisme i el genocidi vestint-lo de festa nacional, i és el dia patri dels vestigis feixistes més rancis de l’Estat Espanyol”.