La CUP torna a sortejar dos passis per veure els castells de Festa Major des de l’Ajuntament

Per quart any consecutiu la CUP Terrassa no farà ús dels dos passis que els pertoca com a grup municipal a l’Ajuntament per accedir al balcó del consistori durant l’actuació castellera del diumenge de Festa Major. Segons el regidor de la CUP Terrassa, Marc Medina, “poder accedir al balcó municipal per veure des d’allà els castells és un petit privilegi que no volem rebre”. I afegeix: “La idea d’un balcó en alçada, des d’on les suposades autoritats es miren l’espectacle per damunt de la ciutadania, ens desagrada”. Per això, es posen dos passis a disposició popular, de la mateixa forma que tant el propi Medina com la militància de la CUP seran al Raval “fent pinya amb les colles castelleres”.

En aquest sentit, des d’aquest dilluns  s’obre un sorteig via xarxes socials per a tothom que vulgui participar en el concurs. Només cal fer servir l’etiqueta #PerFestaMajorElPobleAlBalcó bé sigui per compte de Twitter (@CUPTerrassa), a la pàgina de Facebook (www.facebook.com/CUPTerrassa) o al perfil d’Instagram. També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça terrassa@cup.cat. El termini ha començat aquest dilluns al matí i es tancarà el divendres, 29 de juny, a les 11 hores del matí. Posteriorment, a les 12 hores del migdia, es procedirà a realitzar el sorteig i es donarà a conèixer el nom de la persona guanyadora dels dos passis.

L’any passat van participar 68 persones al sorteig, mentre que el 2015 van ser 72 les participants. El nom de la guanyadora va ser seleccionat per les mans innocents de dues joves castelleres.