La CUP veu exagerades les restriccions al joc infantil i juvenil a les piscines municipals

No es pot entrar a les piscines municipals amb una pilota de plàstic ni amb flotadors inflables. També està prohibit córrer, tirar-se de cap dins l’aigua, accedir al recinte amb el teu entrepà o amb un refresc. No es pot entrar amb una guitarra, ni cantar o posar música amb el telèfon mòbil. També estan prohibits els para-sols, les cadiretes de platja, els animals domèstics, fer fotografies i fumar dins el recinte.

La CUP considera que la llista de restriccions de comportament de les piscines públiques sobrepassen la línia vermella. I que, a la pràctica, acaben per prohibir el joc infantil i juvenil en aquests espais, quan la canalla i el jovent en són els principals usuaris.

“No venim a dir que es permeti absolutament tot, sinó que reflexionem col·lectivament sobre quins jocs infantils i juvenils sí que es poden permetre a la piscina”, apunten els cupaires.

La formació afirma que les ordenances municipals estan dissenyant una ciutat que cada vegada és menys apta per a la canalla i el jovent”. I afegeixen que  “estem fent una ciutat que no juga al carrer ni a la piscina, que convida els seus infants a pujar a casa i jugar a la Play Station. I cada vegada fem menys activitats amb la colla… Així que podem dir que acabarem perdent les piscines com espai de joc i socialització”, conclouen.