La Cursa de les Dones arriba amb força en la seva sisena edició

L’oficina de CaixaBank al Raval de Montserrat ha estat aquest dimecres l’escenari escollit per presentar públicament la sisena edició de la Cursa de les Dones, que tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre. L’acte ha comptat amb una important presència d’autoritats del consistori.

La Cursa de les Dones va néixer el 2014 per la creixent participació que hi havia any rere any a la Santi Centelles de 5km. Precisament el recorregut d’aquesta última prova s’estrenarà en l’edició d’aquest any de la Cursa de les Dones.

Terrassa no és l’única ciutat que personalitza una prova atlètica per al col•lectiu femení, però està clar que la cita egarenca està cridada a convertir-se en l’estrella de les curses organitzades per la Mitja de Terrassa, superant la xifra dels 2.200 participants de l’any passat.

Una edició més la Cursa de les Dones, inclosa dins el circuit Activa’t, té la seva vessant solidària, perquè la recaptació anirà destinada a Oncolliga Terrassa. Durant la presentació es va donar a conèixer el cartell de la prova, obra del dissenyador Xavi Rius, una instantània que unifica els valors de solidaritat, esport i ciutat que vol transmetre la cursa.