La Cursa de les Dones torna de forma presencial i amb una categoria masculina

L’atletisme popular torna de manera presencial a Terrassa. Ho fa amb la Cursa de les Dones, que tindrà lloc el proper 3 d’octubre. Serà una tornada a la normalitat, un any i mig després en el qual l’Associació Esportiva Mitja Marató ha hagut de mantenir la flama de les curses amb la modalitat virtual.

L’anomenada cursa “Eva – Diari Sport” tindrà un recorregut de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada al Parc dels Catalans. S’ha hagut d’adaptar, això sí, a les exigències anticovid. La sortida, a les 10h, es farà de manera esglaonada, amb calaixos de corredores que sortiran cada cinc minuts i on hi haurà una distància de metre i mig entre les atletes. La mascareta serà obligatòria abans i després de la prova i els dispensadors de gel estaran repartits per arreu.

La presentació de la Cursa de les Dones s’ha fet a la Masia Freixa, on el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató, David Otero, ha dit que fins fa pocs dies no han tingut el vist-i-plau per tirar endavant la prova.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és la inclusió de la categoria masculina. Cada categoria tindrà la seva pròpia classificació. La cursa tancarà les inscripcions el dia abans de la seva disputa, el 2 d’octubre. Els diners recaptats es donaran a Oncolliga.