La cursa Eva-Diari Sport cita les dones el 30 de setembre per créixer en participants

El diumenge 30 de setembre és la data que les aficionades a córrer han d’assenyalar al calendari de curses. I és que és el dia en què tindrà lloc la 5a edició de la Cursa de les Dones, rebatejada per primer cop com a cursa Eva-Diari Sport.

Una cita esportiva, ciutadana i solidària organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató i que convida dones i homes a córrer els 5km d’un circuit urbà. Amb sortida i arribada al Parc dels Catalans, el recorregut passa pels carrers més cèntrics de Terrassa i és apte tant per a corredores i corredors professionals com per a persones aficionades o que s’estiguin iniciant en aquest esport. Fins i tot es podrà fer a peu.

En la presentació de la cursa, que s’ha fet dijous a la Nova Jazz Cava conduïda per la periodista Marta Carreras, s’ha recordat que des de la seva primera edició el 2014 la Cursa de les Dones ha augmentat el nombre de participants, passant del miler de corredores a les més de dues mil que la van córrer el 2017. Una xifra que els organitzadors esperen superar.

La cursa Eva-Diari Sport manté la vessant solidària amb Oncolliga, entitat que rebrà part de les inscripcions com a donatiu. D’altra banda, la cursa donarà a conèixer el renovat logotip de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

El tret de sortida de la Cursa de les Dones es farà a les 11h del matí del diumenge 30 de setembre.