La cursa popular de l’Atlètic Terrassa, novetat del Circuit de Curses Activa’t 2018

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per al Circuit Activa’t 2018, que va arrencar el passat 21 de gener amb la disputa de la Mitja de Terrassa i la Cursa Santi Centelles de 5 quilòmetres. A més d’aquestes dues curses, aquest any el circuit l’integren nou més. La novetat és la incorporació de la de l’Atlètic Terrassa, precisament la propera prova, el 6 de maig. Aquesta cursa popular, de cinc quilòmetres, es desenvoluparà pels voltants del club sobre un circuit de terra.

La resta de proves són les ja habituals, com les del Pla del Bon Aire, el 26 de maig, la Campana de Vacarisses, el 3 de juny, la de Poble Nou – Zona Esportiva, el 10 del mateix més, o la de Festa Major, el dia 30. El mes de juliol inclou les de Ca n’Anglada i Can Gonteres, els dies 7 i 22 respectivament, mentre que el circuit clourà al setembre amb les curses de Matadepera, el dia 1, i de les Dones, el dia 30.

Les inscripcions per a la cursa de l’Atlètic es poden fer de forma presencial a les seves instal•lacions i, com és habitual, a través del web de la Mitja Marató (www.mitjaterrassa.org), al igual que la resta de proves. El Circuit, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató conjuntament amb Mútua i el suport de l’Ajuntament, va néixer amb una clara voluntat d’afavorir la pràctica esportiva sota el lema Esport, Salut i Qualitat de Vida.