La Cursa Solidària per la Justícia Social arriba a la 5a edició de la mà de CCOO i Prodis

La cursa Solidària i per la Justícia Social que organitzen Comissions Obreres i Prodis arriba a la cinquena edició. Serà el diumenge 22 d’abril i repetirà el mateix recorregut de les edicions anteriors, amb sortida i arribada a l’avinguda de Béjar.

A la categoria absoluta, de 5 quilòmetres, s’hi pot participar a partir de 13 anys.  La inscripció val 5 euros i cal aportar 5 quilos d’aliments. Aquest any es demana específicament cacau en pols, cereals i oli tant d’oliva com de girasol. En aquesta categoria hi participaran també els corredors amb cadira de rodes i els seus acompanyants coordinats per Prodis. Enguany s’incorpora un circuit adaptat per a persones amb problemes de mobilitat.

També els més petits podran participar a la cursa. En aquest cas la inscripció costa 1 euros i cal aportar 1 quilo d’aliments. S’estableixen quatre categories de 400 metres per educació infantil, 800 metres pels alumnes de 1r a 4t de primària i d’1,5 quilòmetres pels de 5è i 6è.

La Cursa per la Justícia Social compta amb la col·laboració d’alumnes del Moviment Olímpic Solidari de l’escola Joaquima de Vedruna per l’organització de la cursa infantil i estudiants de  l’IES Santa Eulàlia que coordinaran el voluntariat.