Michele Hendricks

La dama del jazz vocal Michele Hendricks visita dissabte el pati de la Nova Jazz Cava

El jazz a la fresca protagonitza el calendari d’actuacions a la Nova Jazz Cava aquest cap de setmana. Divendres visitaran el pati de la Cava els sabadellens New Old School. Ofereixen un enèrgic concert amb contínues referències dels 70 i a la música negra. L’autenticitat i el talent dels músics de la formació garanteixen una nit especial de soul, blues i funk elèctric. Liderada pel vocalista i guitarra Jordi Mourelo amb veu aguda i esquinçada, la banda interpreta als grans del soul i del rock com The Band, Etta James o Black Crowes. L’autenticitat del teclista Azorín Fenoll al teclat i l’experiència d’Eloi Moia al baix elèctric i de Marc Ruiz a la bateria garanteixen una nit de complicitats contagioses.

Hendricks, la dama del jazz vocal
Dissabte
hi haurà un dels plats forts de la programació d’estiu. El debut de la cantant nord-americana Michele Hendricks a Terrassa és un dels principals atractius del “Jazz a la Fresca 2023”. Hendricks és una consagrada i sorprenent dama del jazz vocal. Nascuda en una família marcadament musical -el seu pare era el gran cantant Jon Hendricks-, la carrera de Hendricks l’ha portat a tocar per tots els continents, triomfant als grans escenaris del circuit del Jazz amb projectes perfectament plasmats als seus discos, destacant els editats pel prestigiós segell Blue Note.

En una gira d’estiu per diverses ciutats europees, Hendricks farà tándem amb el seu compatriota, el cantant i trompetista de Baltimore, Ronald Baker. Actualment a París i descobert per l’afició terrassenca en dues ocasions anteriors: acompanyant a Lou Donaldson (2007) i amb el seu propi projecte (2005) el seu virtuosisme instrumental i la destresa vocal de Hendricks es donen la mà en un concert en què la improvisació tindrà un paper majúscul. El trio format per Gerard Nieto al piano, Ignasi González al contrabaix i Roger Gutiérrez a la bateria conformen una secció rítmica de representació catalana.