La diada castellera compleix expectatives amb castells de 7, de 8 i l’esperat 3d9f de Minyons

La primera cita castellera de Festa Major amb condicions semblants a abans de la pandèmia prometia deixar petjada i així ha estat. Castellers de Terrassa, Minyons de Terrassa i Capgrossos de Mataró han regalat als presents al Raval de Montserrat una diada castellera de Festa Major que serà recordada per l’esforç de cada colla i per l’exigent nivell de les estructures dutes a plaça.

Castellers de Terrassa han obert la primera ronda amb un 7d7 treballat amb seguretat des d’inici. De fet, la colla blauturquesa s’ha mostrat molt ferma tota l’actuació. Tot seguit, Minyons complia amb allò anunciat dies enrere descarregant el 3d9 amb folre. La colla convidada, Capgrossos de Mataró, no ha iniciat tan bé la diada i ha desmuntat en dues ocasions el peu d’un esperat 4d8.

La segona ronda ha repetit guió, amb uns Castellers de Terrassa molt segurs en cada pas en descarregar un 5d7. Minyons, tot seguit, feien el mateix amb el 2d8 amb folre per donar pas a uns mataronins que han optat per descarregar un 2d7.

La tercera ronda ha permès als presents mirar ben amunt per veure un contundent 4d7 amb agulla per part dels blauturquesa per, a continuació, gaudir amb l’imponent 5d8 assolit per part de la colla malva tot i haver-ne desmuntat el peu en primera instància. Capgrossos s’ha refet del mal inici amb un 4d8 i un 7d7 finals.

Abans dels pilars de comiat, els Minyons de Terrassa han protagonitzat un dels moments més vibrants de la diada amb un molt treballat pilar de 6, especialment a l’hora de descarregar-lo.

La diada s’ha pogut veure en directe per Canal Terrassa amb col·laboració amb La Xarxa i Castells en Xarxa.

 

Els Minyons de Terrassa descarreguen el seu 3 de 9 amb folre número 300
Els Minyons de Terrassa han fet aquest diumenge a la Festa Major de Terrassa el seu 3 de 9 amb folre descarregat número 300. Van descarregar el seu primer el 18 de novembre de 1988. Han afrontat el 3 de 9 amb folre, que era l’objectiu principal del dia, en primera ronda.

Minyons 3d9f número 300