La diada dels Castellers de Terrassa homenatja, com cada any, l’avi Emili Miró, un dels fundadors de la colla

Aquest cap de setmana els Castellers de Terrassa han homenatjat l’Avi Emili Miró una de les figures més emblemàtiques del món casteller i un dels fundadors de la colla egarenca.

Al llarg del cap de setmana els castellers han programat diverses activitats, també, per apropar la colla a la ciutadania. Una de les activitats programades pels blau turquesa ha estat aproximar el món casteller a les persones residents a la llar residencial Sant Llàtzer. La iniciativa Castells per la Tercera Edat ja fa uns anys que es duu a terme. D’aquesta manera les persones grans també poden gaudir dels castells.

El plat fort, però, ha estat l’actuació al Raval de Montserrat amb els Xiquets de Reus com a colla convidada. Una colla amb la que es tornarà a compartir plaça el proper mes d’octubre amb la diada dels del Baix Camp.

Amb un ple de castells descarregats els locals han pogut repetir la mateixa actuació que a la festa major de Terrassa el passat mes de juliol. El repertori local ha estat un 7de7, un 5de7 i un 4de7 amb agulla mentre els de Reus han pogut carregar un 4de7, un 3de7 i un 3de7 amb agulla.

Amb els pilars d’ambdues colles s’ha posat punt i final a una de les dates més senyalades pels blau turquesa, que han gaudit la tornada de les vacances homenatjant un dels seus fundadors més emblemàtics.