La Diputació atorga a Terrassa mig milió d’euros per a reformes i millores dels equipaments municipals

100.000 euros per a la reforma i millora del Mercat de la Independència. És la partida més important que ha atorgat la Diputació a Terrassa.

Però hi ha 8 projectes més subvencionats: el magatzem i tallers de la planta baixa del Condicionament; la instal•lació d’un sistema d’identificació per radiofreqüència a la BCT; la reforma de la instal•lació elèctrica de l’Escola Municipal La Llar; substitució de calderes a diverses escoles ; la rehabilitació de la coberta del pavelló de Can Jofresa i el projecte bàsic i d’execució de millores i reparacions de la pista d’atletisme de la zona esportiva municipal de Can Jofresa. Aquests sis projectes estan subvencionats amb 50.000 euros cadascun.

La modificació i ampliació del control del sistema de climatització de la BCT i la reparació de les fissures en els tancaments de la coberta de la Bd3, s’enduen 13.603 euros.

I, finalment, el projecte museístic de la Casa Soler i Palet ha estat subvencionat amb 50.000 euros més.

En total, la Diputació atorga a la ciutat, pels diferents projectes, 463.603 euros que surten d’un nou programa per a ajudar als governs locals a reformar, millorar i mantenir els equipaments municipals.

Aquest pla, servirà per finançar actuacions al 2018 i al 2019 i s’incorpora dins del Pla Xarxa de Governs Locals de la corporació. Està dotat amb 30 milions d’euros que subvencionen 600 projectes.