La Diputació compra material sanitari per protegir el personal de serveis essencials

La Diputació de Barcelona adquirirà més de 100.000 mascaretes de protecció KN95 (FFP2) i 16.800 granotes de protecció davant l’escassetat d’aquest material. La primera remesa de material estarà disponible la setmana vinent.

Aquest material s’oferirà als serveis bàsics,  sobretot al Centre Residencial RESPIR per a estades temporals de gent gran i a les unitats mòbils del Servei Local de Teleassistència, així com als ajuntaments per a què el distribueixin entre els i les professionals dels serveis essencials com la policia local, serveis d’atenció domiciliària i brigades de neteja, entre d’altres, que necessitin dotar-se de material EPI (Equips de Protecció Individual) perquè puguin continuar amb la prestació ordinària de serveis bàsics per a la ciutadania.

La institució xat aquesta compra després d’haver realitzat una anàlisi de les necessitats bàsiques de material tant dels serveis propis de la corporació com els dels ajuntaments de la província.

La corporació està treballant en una nova compra, que inclourà altres materials com guants i ulleres, en la qual també incorporarà mitjans de detecció ràpida del COVID-19 per poder fer la prova a tots aquests treballadors.