La Diputació transformarà en carretera el camí de la carretera de Rellinars a Can Gonteres

El camí de la carretera de Rellinars a Can Gonteres, ara amb un asfaltat semiprovisional, passarà a ser carretera un cop la Diputació n’executi un projecte d’adequació i millora. Les obres de transformació de poc més d’un Kilòmetre començaran a principis del 2023 i preveuen la millora en el traçat i el ferm, la seguretat, la senyalització i l’entorn de tot l’itinerari, amb una inversió prevista de 619.00 euros.

Com el camí de la carretera de Rellinars a Can Gonteres la Diputació preveu fer dues transformacions més a la comarca. L’una al camí de l’Obac a Vacarisses, i l’altra a la carretera del Cementiri de Collserola, que afecta a Montcada i Reixac, Cerdanyola i Barcelona. Aquestes actuacions que es troben en diferents processos, fases d’estudi i informes mediambientals, compten amb una inversió global de 3,2 milions d’euros. Les obres començaran a principis del 2023 i es poden allargar durant tot el 2024.

Aquests projectes de transformació de camins en carreteres formen part del Pla Zonal de la Xarxa Local de Carreteres de la Diputació que té en cartera pels pròxims 20 anys, fins a 37 projectes més amb un total de 140 kilòmetres de carreteres. Un cop la Diputació transforma els camins dels diferents termes municipals en carreteres aquestes passen a ser gestionades per l’ens supramunicipal que també n’assumeix el seu manteniment.