La diputada terrassenca Eva Candela, al Govern Alternatiu de Catalunya impulsat pel PSC

Eva Candela formarà part del Govern Alternatiu de Catalunya que Salvador Illa (PSC) va presentar diumenge públicament al Palau de Requesens. La regidora terrassenca formarà part del Consell Tècnic com a Secretària tècnica d’Infraestructures, Territori i Habitatge, un òrgan que s’encarregarà de preparar projectes i propostes que s’elevaran al Govern Alternatiu, quinzenalment, per ser estudiades i aprovades, i que estarà presidit per Raúl Moreno, conseller alternatiu d’Afers Socials i Infància.

Salvador Illa va afirmar que «el Govern Alternatiu de Catalunya, que  es posa en marxa, pivotarà al voltant de la política real, la que prioritza allò que realment importa per damunt de qualsevol altra cosa, posant el focus en tres prioritats: vèncer el virus amb una aposta decidida pel nostre sistema de salut; reactivar l’economia, ampliant-ne la base productiva, el teixit industrial del país, creant ocupació de qualitat i traient el màxim rendiment dels Fons Europeus, i no deixar ningú enrere, i això vol dir justícia social, i això vol dir equitat i igualtat d’oportunitats».

Els socialistes treballaran i s’organitzaran com un executiu paral•lel a l’actual, format per ERC i Junts, tal com va passar durant els anys de l’expresident de la Generalitat Pasqual Maragall a l’oposició (1999-2003). Eva Candela, que és regidora a l’Ajuntament de Terrassa pel PSC, va ser escollida diputada al Parlament de Catalunya a les eleccions del passat 14 de febrer, esdevenint l’única diputada egarenca.