Eva Candela participa al Pla de Govern Alternatiu de Catalunya com a secretària tècnica d’habitatge

El Govern alternatiu de Catalunya es va reunir a finals de la setmana passada al Monestir de les Avellanes (Balaguer) per fer balanç i perfilar el nou curs polític. En aquesta trobada, els socialistes van presentar el seu Pla de Govern 2021-2023, un document de caràcter estratègic que recull les prioritats, els objectius i les línies d’actuació més destacades que impulsarà el Govern Alternatiuels pròxims dos anys.

Aquesta reunió, que va estar encapçalada per Salvador Illa, va comptar amb la presència i participació de la diputada del PSC i regidora a l’Ajuntament de Terrassa Eva Candela. Durant la trobada, Candela va presentar les principals línies d’actuació que el Govern Alternatiu impulsarà en matèria d’habitatge durant els propers anys, entre les que destaquen la presentació d’una Proposició de Llei de creació del Servei Català de l’Habitatge, l’impuls d’una de Llei de barris per a la rehabilitació i eficiència d’habitatges, o la redacció d’un Pla integral abordatge de les ocupacions.

Candela, que és secretària tècnica d’Infraestructures, Territori i Habitatge del Govern Alternatiu de Salvador Illa, ha destacat que «amb l’aprovació d’aquest pla de Govern, amb gairebé 200 mesures, volem recuperar 10 anys perduts i tornar a avançar a través d’una alternativa de govern progressista i responsablea l’actual executiu d’ERC i Junts».