La dissenyadora Txell Miras participarà en la propera edició del 080 Barcelona Fashion

El certamen 080 Barcelona Fashion presenta els dissenyadors i marques que participaran a la propera edició, que tindrà lloc la setmana del 25 d’octubre. L’organització torna a apostar pel format 100% digital, amb l’emissió de continguts de moda en streaming al llarg de la setmana a través del canal 080TV, obrint l’esdeveniment a tots els públics, que podran seguir les presentacions de les col·leccions des d’un frontrow virtual.

L’escenari de la 28a edició serà l’Espai XC, obra de l’escultor català de renom internacional, Xavier Corberó, és un espectacular projecte de formes i volums als que va dedicar els seus darrers anys, on hi han estat convidats nombrosos artistes nacionals i internacionals.

Tot el conjunt d’habitatges i el mateix carrer Montserrat d’Esplugues de Llobregat van ser rehabilitats o creats per l’artista des del 1968 . La impressionant construcció de 4.500 metres quadrats reflexa a la perfecció l’esperit i intenció de l’artista, la integració de l’art a la natura i crear espais poètics i màgics.

22 dissenyadors i marques

Un total de 22 dissenyadors i marques de moda conformen el cartell de la propera edició, amb propostes creatives diverses, seleccionades pel seu talent, creativitat, originalitat, qualitat i sobretot, autenticitat i caràcter únic.

En aquesta edició torna a participar la dissenyadora terrassenca Txell Miras amb marca pròpia des de 2004. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, Miras ha treballat per a la línia femenina de Neil Barrett de 2003 a 2016. Ja a l’any 2016 va guanyar el Premi a la Millor Col·lecció de 080 Barcelona Fashion. També ha estat reconeguda a nivell internacional amb diversos guardons. De fetm al 2005  va obtenir el Premi Lancôme Millor Dissenyador Jove de la Passarel·la Gaudí.