La Divisió d’Honor masculina i femenina d’hoquei herba es posa en marxa

Aquest cap de setmana arrenca la Divisió d’Honor masculina i femenina d’hoquei herba, competició que canvia tant de format com de dates. La lliga s’ha endarrerit per la disputa dels Preolímpics de València i a partir d’ara s’estreny amb la celebració de jornades intersetmanals. La fase regular acabarà el 19 d’abril.

En categoria masculina, dissabte s’estrena el campionat amb un interessant Atlètic Terrassa – Club de Campo, dos dels aspirants al títol, a dos quarts d’una del migdia. Els altres dos equips locals juguen fora diumenge. L’actual campió, el Club Egara, es desplaça a Madrid per enfrontar-se al SPV Complutense, mentre que el CD Terrassa viatja a Gexto per jugar contra el RC Jolaseta. La setmana vinent hi haurà la primera jornada intersetmanal, amb partits dimecres i dijous.

Primer derbi femení

La Lliga Iberdrola Femenina, que torna a tenir el Club de Campo com a clar favorit, arrenca dissabte amb un duel català entre Atlètic i RC Polo a Can Salas, a partir de les tres de la tarda. Diumenge, però, arriba el primer derbi entre el Club Egara i el CD Terrassa al Pla del Bon Aire a dos quarts d’una del migdia.

Tant la competició masculina com la femenina continuarà sent de divuit jornades, però, a diferència d’altres edicions, els dos primers de la fase regular es classificaran directament per a les semifinals. Tercer, quart, cinquè i sisè hauran de disputar els quarts de final, setè i vuitè assoliran la permanència, el penúltim disputarà la promoció i l’últim baixarà de categoria.